produktbild

Livemusik, mat & dryck Under Bar Himmel

Välkommen till lantligt mysiga, naturnära sommarkvällar mitt i city. Hos oss kan generationer mötas, umgås och njuta av livemusik med några av Sveriges största artister tillsammans med god mat och dryck.  

Under Bar Himmel arrangerades första gången under 2021 och har snabbt blivit en populär och välbesökt höjdpunkt under sommaren i Örebro Artister som besökt oss är bl.a: Petra Marklund, Ludwig Hart, Janice, Moneybrother, Tomas Andersson Wij, Kaliffa m.fl.

Spelgården Wadköping, Örebro

Spelgården är en unik scén i en unik miljö – en amfiteater i trä, mitt bland faluröda trähus, gårdar och kullersten i Örebros äldsta bebyggelse. En dröm för både artister och publik.

Här bygger vi upp ett mysigt och ombonat festområde med bord, stolar, mat-, & dryckesservering och aktiviteter (ex. Petanque & Cornhole). Området ackompanjeras alltid av DJ eller livepianist.

Varmt välkomna!

Wadköping

Biljetter!

Patrik Isaksson
Under Bar Himmel

Fredag 2 juni, 2023
KÖP BILJETTER
Hannes
Under Bar Himmel

Lördag 3 juni, 2023
KÖP BILJETTER
Linnea Henriksson
Under Bar Himmel

Söndag 4 juni, 2023
KÖP BILJETTER
Sofia Karlsson
Under Bar Himmel

Onsdag 7 juni, 2023
KÖP BILJETTER
KÖP BILJETTER
KÖP BILJETTER
KÖP BILJETTER
KÖP BILJETTER
David Ritschard
Under Bar Himmel

Fredag 16 juni, 2023
KÖP BILJETTER
KÖP BILJETTER
KÖP BILJETTER
KÖP BILJETTER

Praktisk information

Hitta hit

BIL- Runtom Skytteparken och Öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter en kort promenad till både Spelgården och Wadköping.

GÅNG/CYKEL– Att gå eller cykla till Wadköping och Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom parkens grönskande genomfarter och Wadköpings kullersten och butiker när du ändå är här.

 

ELSCOOTER – Vi samarbetar med det lokala företaget Quick. Ladda hem appen Quickscooters (Google playApp Store) och använd kampanjkoden *UNDERBARHIMMEL* för en bonuspeng på ditt konto.

Tillgänglighet

Spelgården är rullstolsanpassad med bra platser på första parkett samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp gärna biljetter som vanligt men maila oss i god tid innan evenemanget så att vi kan förbereda bästa möjliga platser för dig och ditt sällskap.

Covid-19

Alla evenemang som arrangeras av Kexx Kultur genomförs med hänsyn och respekt till rådande restriktioner. För att informera och underlätta för våra gäster så skickar vi ut nyhetsbrev med praktisk information till samtliga biljettköpare ca. en vecka innan det aktuella evenemanget. Håll avstånd, var försiktiga och respektera varandra.

Biljetter & sällskap

Biljetter säljs via Billetto.se samt via kexxkultur.com. Vi erbjuder oftast en rad olika biljetttyper – singel, par eller sällskap. Antal släppta biljetter och biljetttyper hittas under respektive evenemangs informationstext.

Väder & kläder

Tänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom, använd hellre regnkläder eller regn-poncho. Sittunderlag erbjuds på plats, där vi även har ponchos till försäljning.

Mat, dryck & aktiviteter

Vi erbjuder alltid ett utbud av mat och dryck till våra besökare. Alla våra evenemang sker i samarbeten med lokala aktörer.

Åldersgränser

Under sommaren 2023 så har Under Bar Himmel 18-årsgräns på samtliga evenemang.

Boende

RABATTKOD: UBH23

Vi samarbetar med Clarion Hotel Örebro på Kungsgatan. Här bor både våra artister och många av våra besökare. Hotellet ligger på restaurangtäta Kungsgatan, med 300 meter till slottet och bara en kort promenad till historiska Wadköping så bor du så centralt det går. 

Praktisk information

Under Bar Himmel arrangeras i samverkan med BILDA SVEALAND.